Boeken

Schermafbeelding 2016-01-06 om 11.27.38

Zand erover

Wanneer er een familiehuis op Vlieland leeg komt te staan, hoeft Fien niet lang na te denken: ze verhuist. Op Vlieland wil ze genieten van de rust en de natuur.

Fien heeft geen relatie, geen baan en geen vrienden meer. En dat is allemaal haar eigen fout. Ze wil opnieuw beginnen, eindelijk haar gevoel volgen en een streep onder het verleden zetten. Maar dan stapt er iemand van de veerpont die ze nooit meer dacht terug te zien… Het rustige eilandleven is ver te zoeken als er nieuwe vriendschappen en romances ontstaan en Fiens verleden haar op allerlei manieren lijkt in te halen. Neemt haar leven dan toch een nieuwe wending? Zand erover is een herkenbaar verhaal over dertigersdilemma’s, jezelf vergeven en je gevoel volgen.

Klik hier om Zand erover te bestellen.

De Barista!-boeken zijn niet meer leverbaar via de boekhandel of bol.com. Je kunt ze bij mij kopen voor 5 euro per stuk of 3 voor 12,50, excl. verzendkosten (ze passen door de brievenbus, ophalen in Utrecht kan ook). Mail naar elsbeth@elsbethschrijft.nl!

Koffie verkeerdBarista! 1 Koffie verkeerd

Laura weet precies hoe haar toekomstige vriend eruit zal zien: hij heeft blonde krullen en blauwe ogen. Dat bespreekt ze zo vaak mogelijk met haar vriendin Iris, die net als Laura bij koffiebar Barista! werkt. En toch raakt ze compleet in de war van een donkere man met bruine ogen die een paar keer per week koffie komt halen. Ze zou toch niet ineens op een heel ander type vallen? En is deze mysterieuze man misschien echt de ware?

‘Koffie, muffins en liefde: wat wil je nog meer?’ - Chicklit.nl

‘Wat een fijn boek! Romantisch én grappig, just the way I like it!’ - Lisette Jonkman

Zoete invalBarista! 2 Zoete inval

Iris heeft het helemaal voor elkaar. Ze heeft een mooi huis, een lieve vriend en ze is op zoek naar een baan. Totdat ze haar droombaan als psycholoog gevonden heeft, werkt ze bij koffiebar Barista!. Wat ze niet heeft zien aankomen zijn haar gevoelens voor haar baas Luigi en het inzicht dat ze liever muffins en taarten bakt dan aan het werk gaan als psycholoog. Iris moet keuzes gaan maken. Welke kant gaat ze op?

 

‘Een heerlijke roman, niet alleen spannend, maar ook grappig, romantisch en ontspannend.’ – De Telegraaf

10171781_10152383134965090_2021638762948492242_n

Barista! 3 Troost

Sophie was als tiener superintelligent, onwijs mooi en kon zingen als Beyoncé. Maar ondanks alle talenten werkt ze nu fulltime bij Barista! en is haar leven alles behalve glamorous. Als op een dag een oude bekende de koffiebar binnen komt lopen, slaat haar hart over. Oude gevoelens komen naar boven, maar ook dreigt haar grootste geheim aan het licht te komen. Waarom heeft Sophie nooit iets met haar vele talenten gedaan? Durft ze te kiezen voor de liefde en zich over haar schaamtegevoel heen te zetten? Of heeft ze vrede met een liefdesleven op een heel laag pitje?

‘Elsbeth Witt schrijft boeken die heerlijk weglezen. Als je eenmaal in het Barista!-verhaal zit, wil je het niet meer wegleggen.’ – Books&Kisses

 

Liefde zonder grenzenLiefde zonder grenzen (2012)

Wanneer Amber Vermeulen haar vakantieliefde achterna reist naar Guatemala, komt ze van een koude kermis thuis. Weer terug in Nederland is ze kilo’s aangekomen, werkloos en single. En het ergste van alles: heel Nederland is getuige geweest van haar mislukking, want het tv-programma Liefde zonder grenzen heeft alles vastgelegd. Tijdens een avondje stappen loopt ze Chris tegen het lijf. Hij is leuk. Heel leuk. Maar tegelijkertijd is hij als cameraman van het programma ook getuige geweest van haar grote afgang in Guatemala, waar ze liever niet meer aan herinnerd wil worden. Amber twijfelt: pakt ze opnieuw haar koffers of gaat ze dit keer het avontuur in Nederland aan?

Dutch Media, 2012. Geschreven onder pseudoniem Annabel de Roos. Onderdeel van de Romanchica-reeks, niet meer leverbaar. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>